ProAfaceri verzi, la FOV Brașov

Asociația ProAfaceri Brașov s-a alăturat Primăriei Brașov în organizarea Forumului Orașelor Verzi. În 10 septembrie, la Aro Palace, va avea loc conferința ProAfaceri Verzi, destinată antreprenorilor, politicienilor și reprezentanților unor instituții din România și din Europa. Conferința își propune să transforme afacerile din România în întreprinderi mai prietenoase cu mediul și să ofere o oportunitate de networking tuturor participanților.

Se va discuta despre Economie circulară, CSR (politică de responsabilitate socială corporativă) și antreprenoriat social, digitalizarea afacerilor. Printre speakeri se numără ministrul Cercetării, Inovației și Digitalizarii, Ciprian Teleman, președinte Eurolines Group România, Dragoș Anastasiu, iar moderatori sunt Matei Dumitrescu – Commons Accel /RocaX și Mircea Capatina – SmartBill.

Citeste și:  CONSTRUCTPLUS: Sesiunea de depunere a cererilor de finanțare va fi prelungită din cauza suprapunerii cu sărbătorile legale

Parteneriatul dintre Primăria Brașov și Asociația ProAfaceri Brașov își propune să continue, prin dezvoltarea unui accelerator de afaceri în Brașov, care să aducă plusvaloare în comunitate, să angajeze forță de muncă locală și să găsească finanțări pentru afaceri.

Prețul unui bilet de participare este de 100 RON și include acces la eveniment, degustare de produse și posibilitatea de a participa la o tombola cu premii consistente. Există și varianta early bid, prețul fiind de 70 RON până în data de 8 septembrie. Sumele încasate din vânzarea biletelor se vor utiliza integral pentru microfinanțări ale afacerilor locale în domeniile de specializare inteligentă.

Link de înscriere: fovbv.ro/proafaceriverzi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.