Procesul Simonei Halep a fost amânat: „Sunt extrem de şocată şi dezamăgită”

Tenismena Simona Halep, suspendată provizoriu pentru un test antidoping pozitiv la US Open 2022, a anunţat aseară că audierea sa, programată pe 28 mai, a fost amânată din nou de Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului – ITIA.

Sportiva română a scris pe o reţea de socializare că este extrem de şocată şi dezamăgită de atitudinea ITIA, care, spune ea, dă dovadă de ipocrizie.

Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului declară public un lucru, în timp ce în privat face altceva, a scris Simona Halep pe Instagram.

Tenismena a explicat că reprezentanţii agenţiei spuneau public, în urmă cu câteva zile, că rămân decişi să acţioneze în cazul său într-o manieră empatică, eficientă şi corectă, dar în acelaşi timp au cerut oficial tribunalului amânarea audierii sportivei, pentru a treia oară.

Citeste și:  Maramureșul și Brașovul, destinații de top pentru sărbătorile pascale: tradiții, mâncare delicioasă și peisaje uimitoare

Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep este suspendată provizoriu din octombrie anul trecut, după ce a fost testată pozitiv la ROXADUSTAT, în timpul US Open. Această substanţă stimulează producţia de globule roşii şi este interzisă de Agenţia Mondială Antidoping.

Sursa, Radio România Actualități

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.