Proiect “O nouă șansă profesională pentru tinerii NEETs șomeri” cod 150210

First Job School organizeaza in de data 23 februarie 2023, intre orele 09.00-18.00 Targul locurilor de munca la Casa Armatei Brasov, organizat in cadrul proiectului “O noua sansa profesionala pentru tinerii NEETs someri”, cod 150210. Evenimentul, care va avea loc la Casa Armatei Brasov, va gazdui peste 25 angajatori din judetul Brasov care pun la dispozitia participantilor peste 100 locuri de munca.

Ofertele de angajare prezentate la targ sunt din toate domeniilor de activitate vizand atat pozitii entry level cat si top management din: IT, productie, administrativ, comert, servicii, turism etc. Angajatori de renume din Regiunea Centru cauta atat muncitori necalificati cat si specialisti in diverse domenii. Ofertele de angajare sunt atat pentru persoanele cu experienta in domeniile amintite cat si pentru absolventi de liceu, studenti sau muncitori necalificati.

Citeste și:  Un bărbat din Codlean a fost evacuat din locuință, după ce și-a amenințat soția

First Job School are o experienta de peste 23 ani pe piata, a fost lider de parteneriat cat si beneficiar in mai multe proiecte cu finantare europeana nerambursabila si a certificat peste 10000 de persoane in diverse meserii. De asemenea are traditie in organizarea targurilor de locuri de munca in mai multe judete: Sibiu, Mures, Harghita, Constanta etc. Pentru mai multe detalii, va rog sa ne contactati la office@hrcromania.ro sau la telefon 0268511951.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.