Proiecția filmului ”Regele Mihai al României – Despre Viață”, mâine, la Castelul Peleș. Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate!

La 102 ani de la nașterea Regelui Mihai, Asociația Sinaia Oraș Regal organizează, astăzi, 25 octombrie 2023, în parteneriat cu Muzeul Național Peleș, o proiecție de film omagială: Regele Mihai al României – Despre Viață.

Filmul a fost lansat în anul 2017 și este o producție a lui John Florescu, istoric și jurnalist american, născut la Boston, în Statele Unite ale Americii, dar care are rădăcini în țara noastră, unde a ales să trăiască acum 15 ani.

La eveniment va fi prezentă și Irina-Margareta Nistor, traducătoare și critic de film, decorată în acest an de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, cu Ordinul Coroana României în grad de Cavaler.

Citeste și:  Poliția de Frontieră: Trafic intens, 221.400 de persoane și peste 66.600 de vehicule au trecut frontiera în ultimele 24 de ore

Proiecția va avea loc în Sala Mare de Muzică a Castelului Peleș, iar participarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.