Proiectul de transport al bicicletelor în Poiana Brașov se extinde

Proiectul de transport al bicicletelor în Poiana Brașov se bucură de mult succes și se va extinde, promite Primăria. ,,Având în vedere că de la lansarea noului sistem de transport al bicicletelor în Poiană, la sfârșitul lunii mai, și chiar și după introducerea sistemului de transport cu remorca de 16 locuri, de la sfârșitul lunii iunie, numărul solicitărilor a crescut, am luat decizia ca de mâine (n.n. 3 august), și un al doilea autobuz care circulă spre Poiană, să aibă atașată o remorcă pentru biciclete. Astfel, cu sprijinul Asociației NH Bike, în fiecare zi de week-end și în zilele de sărbători legale, spre Poiană vor circula două autobuze care vor avea remorcă pentru transportul bicicletelor. Autobuzul de la fix va avea remorca cu 16 locuri, iar cel de la și jumate, o va avea pe cea cu 10 locuri. Transportul bicicletelor este, și în acest caz, gratuit. Acest serviciu va fi asigura, cel puțin, până în luna septembrie. În continuare, inclusiv în timpul săptămânii, autobuzele care circulă pe această rută, sunt prevăzute cu suport pentru 3 biciclete”, a declarat primarul George Scripcaru.

Citeste și:  SONDAJ: Aproape jumătate dintre copii sunt victime ale cyberbullying-ului iar ponderea fetelor care trec prin aceste experiențe este cu 12% mai mare decât a băieților

Detalii: Cea de a doua remorca are capacitate de 10 biciclete și este dotată cu sisteme de siguranță pentru prinderea bicicletelor. Bicicletele vor fi încărcate/descărcate pe/de pe remorcă de către proprietari, iar conducătorul auto va verifica prinderea bicicletelor. Din motive de siguranță și orar transportul bicicletelor este asigurat doar între cele doua capete de linie: Livada Postei si Poiana Brasov. În continuare, la celelalte intervale orare, vor circula autobuzele cu suport pentru 3 biciclete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.