Promo Rally powered by Total: 28 și lista rămâne deschisă

Lista de înscrieri pentru prima etapă a sezonului șase Promo Rally powered by Total cuprinde 28 de concurenți amatori și profesioniști.

Apropierea zilei de start, prognoza meteo favorabilă și, nu în ultimul rând, dorința de competiție au făcut ca ezitările să dispară și lista de înscrieri să se actualizeze minut cu minut până la numărul 28. Având în vedere că până la startul etapei a mai rămas o zi, organizatorii se așteaptă ca lista de înscrieri să se actualizeze și în cursul zilei de sâmbătă.

Programul și traseul ales pentru prima etapă permite evoluția pe lumina zilei a 35 de concurenți, a declarat managerul Promo Rally powered by Total, Cristian Andrei, care a adăugat de aceea am hotărât prelungirea înscrierilor până sâmbătă seara, dând astfel posibilitatea și ultimilor nehotărâți să-și completeze documentele pentru înscriere.

Spre deosebire de lista de înscrieri, pregătirile pentru prima etapă Promo Rally powered by Total, sezonul șase, etapa întâi, sunt încheiate inclusiv desenul primului traseu al sezonului.

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

Pe lângă aspectele sportive, organizatorii au fost și rămân extrem de exigenți în privința respectărilor restricțiilor medicale împotriva răspândirii pandemiei cu coronavirus. Cort pentru triaj, formularele obligatorii semnate de participanți și de membrii echipei organizatorice, măști de protecție puse la dispoziția celor care nu au, sunt doar câteva din măsurile care, dacă nu sunt respectate, participantul, membrul echipei de organizare sau arbitru, este trimis acasă.

Programul Promo Rally powered by Total:

08:30 – 09:45 Verificări tehnice

10:00 – 11:00 Recunoaștere

11:00 – 12:30 Antrenament

12:30 – 12:45 Parc tehnic

12:45 – 14:15 Concurs 1

14:15 – 15:45 Concurs 2

15:45 – 17:15 Concurs 3

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

17:45 Festivitatea de premiere

Promo Rally powered by TOTAL este susținut de:

TOTAL România – partener oficial

Pro-X, Konvekta, TELL Security Systems, Cyclon Motorsport, Auto Chelu, TehnoSting, Infinity Trophy, Angelli, Jerry’s Pizza, Racing Sim – parteneri

Promo Rally powered by TOTAL este organizat de Asociația Județeană de Automobilism Sportiv prin clubul Auto Blic sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Brașov, al Biroul de Poliție Rutieră Brașov, al Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov, al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, al Poliției Locale Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.