Promo Speed Challenge, astăzi, la Brașov!

După o pauză forțată de condițiile meteo nefavorabile, Campionatul Promo Speed Challenge powered by WRT Parts & TELL Security Systems continuă astăzi, 19 septembrie 2021, cu cea de-a doua etapă, care se va desfășura pe tradiționalul traseu marcat pe centura veche a Brașovului, pe Strada Timișul Sec.

Având la startul sezonului nu mai puțin de 57 de concurenți, care au oferit întreceri extrem de spectaculoase și după pauza forțată de condițiile meteo nefavorabile, organizatorii se așteaptă ca numărul concurenților să crească pentru etapa a doua.

”Concediile s-au terminat, vremea s-a îndreptat – conform ultimelor prognoze meteo, ploile se retrag sâmbătă, iar pentru duminică sunt așteptate temperaturi de până la 30*C. Sperăm că nimic altceva nu va mai opri creșterea numărului de participanți pentru etapa a doua a Campionatului Promo Speed Challenge powered by WRT Parts & TELL Security Systems, a declarat managerul evenimentului, Cristian Andrei. De altfel, la ora redactării acestor rânduri, lista provizorie de înscrieri conține peste 30 de concurenți, printre care se află și ocupanți ai podiumurilor primei etape.  

Programul Promo Speed Challenge powered by WRT Parts & TELL Security Systems:

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

• 08:30 – 10:00 -> Verificări tehnice

• 10:00 – 13:30 -> Curse de calificare

• 13:30 – 14:30 -> Curse demonstrative

• 14:30 – 17:30 -> Sferturi de finală, Semifinale și Finale

• 18:00 -> Festivitatea de premiere

Documente oficiale:

• Regulament

• Cerere de înscriere

• Harta generală

Promo Speed Challenge powered by WRT Parts & TELL Security Systems este organizat de Clubul Sportiv Auto Blic sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Brașov, al IPJ Brașov – Biroul de Poliție Rutieră, al ISU Brașov, al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov și al Grupării de Jandarmi Brașov.

Citeste și:  Ziua Internațională a Păsărilor va fi celebrată și la Grădina Zoologică din Brașov

Credit foto: Ana Maria Florea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.