Propunere surprinzătoare pentru naţionala României. ”El are deja experienţă, îl văd pregătit”

Gică Hagi, antrenor şi acţionar majoritar la Farul şi Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, s-au întâlnit şi au vorbit despre posibilitatea ca ”Regele” să preia echipa naţională a României! Din păcate, el nu poate veni selecţioner întrucât este implicat în proiectul de la Farul, unde deţine pachetul majoritar de acţiuni. În plus, ar putea să se interpreteze şi un anumit conflict de interese.

În studioul emisiunii Fotbal Look, Ion Ovidiu Sabău a identificat posibili selecţioneri, toţi liberi de contract, pentru a nu fi complicat de adus. Victor Piţurcă şi Adi Mutu sunt în viziunea fostului internaţional soluţii viabile.

Surpriza ar putea fi produsă de Edi Iordănescu, recent despărţit de FCSB şi care în viziunea lui Sabău ar veni cu o bună experienţă şi cu tatăl său ca mentor.

Citeste și:  S-a reluat programul de audiențe la Biroul Teritorial Brașov al instituției Avocatul Poporului

”Piţurcă e fără contract şi a avut rezultate. E foarte serios, a avut rezultate. Ar mai fi Mutu, dar e prea tânăr şi nu a avut rezultate. Poate Edi Iordănescu, dar nu ştiu care e situaţia lui.

S-a discutat că a plecat de la FCSB, tocmai pentru ca el va prelua echipa naţională. El are deja experienţă, îl văd pregătit, mi se pare un tip foarte serios şi nu cred că va fi contestat din prima. Îl are alături pe tatăl său (n.r. Anghel Iordănescu), cu mare experienţă la mare nivel şi ar putea fi o soluţie. E liber, nu trebuie să plăteşti o reziliere de contract”, a spus Sabău, pentru Look Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.