ProRomania și-a mobilizat ‘vestitorii primăverii’ în tot județul

În întregul județ membri ProRomania au ieșit ieri să împartă mărțișoare doamnelor și domnișoarelor. Dis se dimineață, liderii locali ai formațiunilor și-au mobilizat echipele pentru a le surprinde pe trecătoare cu câte un mărțișor.

„La initiativa domnului deputat Mihai Mohaci, coordonatorul organizatiei judetene, PRO Romania Brasov a deschis oficial sezonul de primavara uitand de politica. Mai multe localitati din judet au iesit sa imparta zambete pe fetele doamnelor si domnisoarelor cu cate un martisor.

In municipiul Brasov domnul Sorin Susanu impreuna cu echipa de tineret coordonata de Dragos Dumitru si Avelin Ujica, au fost prezente in Piata Sfatului si in alte locatii din oras.

Citeste și:  Castelul Bran își deschide porțile pentru "Noaptea Muzeelor"

In Ghimbav domnii Coordonatori Marius Beudeanu si Valentin Dermengiu au participat la un targ de martisor organizat de catre Asociatia Culturala Drept in Inima, condusa de catre preotul paroh Daniel Puia Dumitrescu, unde au achizitionat martisoare facute de copii cu nevoi speciale, pe care le-au impartit prin localitate.

In Rasnov, coordonatorul organizatiei de tineret Bianca Roman a iesit in centru alaturi de echipa sa de fete si au impartit martisoare.

In Bod domnisoara Loredana Nan, coordonatoarea echipei de tineret, este cea care a adus zambete pe fetele oamenilor.

In Vulcan, domnul Sorin Zarnescu, impreuna cu echipa sa de tineri au fost prezenti prin localitate cu martisoare.

Citeste și:  Castelul Bran își deschide porțile pentru "Noaptea Muzeelor"

In Codlea, domnul Raul Druta, presedintele organizatiei de tineret din zona, impreuna cu echipa sa de tineri au batut orasul de-a lungul si de-a latul impartind martisoare si zambete.

O sa fim prezenti si in alte localitati din judet in zilele ce urmeaza!

Multumiri domnului deputat Mihai Mohaci pentru organizare, sustinere si implicare!”, se arată pe pagina de Facebook a ProRomania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.