PSD Brașov reclamă ‘acte de huliganism’

Organizația PSD Brașov va depune plângere penală la poliție pentru vandalizarea unor corturi de strângere de semnături la pactul pentru bunăstarea românilor propus de Viorica Dăncilă.

„Intoleranța și violența în competiția electorală a atins cote alarmante la Brasov. Democrația nu înseamnă instigarea la ură și agresarea competitorilor politici. Organizația PSD Brașov s-a confruntat noaptea trecută si in aceasta dimineata cu o nouă serie de acte de huliganism. Noi incidente au avut loc în zonele Piața Dacia, Parcul Someșului și ITC- Alexandru Vlahuță, Municipiul Braşov. Mai exact, corturile special amenajate pentru strângerea de semnături pentru Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor, inițiativă a PSD au fost devastate, batjocorite și desenate cu sprayuri sau markere”, au scris reprezentanții PSD Brașov, duminică pe pagina de Facebook a organizației.

Citeste și:  Cinematograful Popular din Brașov: Renovare finalizată, dar așteaptă redeschiderea din motive birocratice

Conducerea PSD Brașov susține că oamenii care strângerea semnături au fost amenințați și agresați fizic de un locatar din zona respectivă.

„Ba mai mult, duminică dimineață, oamenii ce strângeau semnături în zona ITC- Alexandru Vlahuță au fost amenințați și agresați fizic de un locatar din zona respectivă, în ciuda faptului că la cort pentru strângerea semnăturilor se aflau trei oameni vârstnici. Vom depune plângere penală la Poliția Brașov și așteptăm ca cei care au atribuții cu privire la paza și protecția arealelor din municipiu, respectiv Poliția Locală, să ia măsurile necesare și să ne dea explicații despre ceea ce s-a întâmplat”, conform sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.