PSD Brașov: ‘Sănătatea braşovenilor a ajuns la mâna unor găşti din PNL!’

„De câteva luni asistăm la tot felul de scene şi conflicte publice, toate răsfrângându-se asupra calităţii actului medical braşovean. Urmărind îndeaproape declaraţiile din spaţiul public, ajungem la concluzia că totul se întâmplă cu acordul conducerii liberale a Consiliului Judeţean, instituţie ce are în subordine spitalele din Braşov.

PNL, prin interpuşi a ajuns să se impună, ca pe propria moşie, într-o unitate spitalicească, de utilitate publică. Şeful comisiei de sănătate din Consiliul Judeţean îşi rezolvă propriile afaceri dintr-un birou al unui spital. Cel care ar trebui să aibă o atitudine echidistantă faţă de toate spitalele. Liberalii de la conducerea Consiliului Judeţean au ajuns să se spele pe mâini de oameni profesionişti în domeniu, de manageri cu zeci de ani de experienţă şi expertiză, totul în favoarea unor oameni de casă, care pot executa ordine mai uşor şi care pot lucra pentru interesele personale şi nu pentru cele publice, pentru sănătatea braşovenilor. Se poate observa uşor cum diverşi interpuşi ai PNL-ului ar urma să ajungă în funcţii de conducere, fără să ii recomande absolut nimic.
Ceea ce se întâmplă pe banii şi pe sănătatea braşovenilor, trebuie să înceteze!

Citeste și:  Patriarhul Daniel, în noaptea de Paști: Trei mari adevăruri despre Învierea Domnului

PNL a ajuns stat în stat în spitalele braşovene!

O dovadă în plus este faptul că, de curând, instanţa i-a dat câştig de cauză medicului Alexandru Grigoriu, acesta fiind eliminat abuziv de la concursul de manager al Spitalului de Neuropsihoiatrie, în favoarea unor persoane interpuse, care ar trebui să ajungă pe anumite funcţii.

Să ne întrebăm care ar fi adevăratele mize? Este simplu. Accesul la banii publici.

Solicităm ferm conducerii liberale a Consiliului Judeţean să înceteze a mai face presiune pe sistemul de sănătate braşovean şi să lase deoparte interesele de grup şi de partid pentru binele locuitorilor acestui judeţ”, se arată în comunicatul remis de PSD Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.