PSD-iștii rămân fără sediu

Social-democraţii braşoveni au probleme mult mai mari decât aceea referitoare la cine va ajunge la şefia filialei judeţene, arată newsbv.ro. Lupta dintre cele două tabere formate în partid este o glumă comparativ cu faptul că PSD-iştii trebuie să evacueze sediul din Piaţa Sfatului, notează sursa citată. Un cetăţean etnic german şi-ar fi solicitat şi a câştigat în instanţă fostele proprietăţi pe care le deţinea în municipiul Braşov. Însă, Primăria nu i le poate retroceda în natură, iar în acest context averea acestuia a fost evaluată în bani, iar pentru că nu are fonduri pentru a plata datoriei, municipalitatea trebuie să cedeze din proprietăţile pe care le are în contul datoriei. Iar omul şi-a ales: sediul PSD din Piaţa Sfatului este unul dintre imobilele pe care le-a cerut. Mai mult, şi sediul revoluţionarilor, lipit de sediul judeţean al PSD Braşov, a fost solicitat.
Din informaţiile newsbv.ro, spaţiile respective vor fi transformate în camere de închiriat pentru turişti, existând deja proiecte pentru amenajarea acestora, ba chiar şi o firmă care să se ocupe de investiţie.

Citeste și:  Întâlnire de lucru la Penitenciarul Codlea, organizată în baza Strategiei naţionale de reintegrare socială a persoanelor private de libertate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.