PSD și-a prezentat candidații pentru alegerile locale

Organizația județeană a PSD Brașov și-a prezentat o parte dintre candidații care vor reprezenta formațiunea la alegerile locale din vară.

Are 56 de ani și este la primul mandat de primar la Săcele, în care a realizat proiecte importante pentru locuitorii municipiului. Inginerul Virgil Popa este candidatul PSD la Primăria Săcele.

După cinci mandate de consilier local și două de viceprimar, Onorel Velican este alegerea firească pentru o candidatură la Primăria Hărman.

Marius Mateescu, de 55 de ani, pensionar militar va fi cel care va reprezenta PSD la Primăria Predeal, cu dragostea sa de țară și de neam.

Vasilică Găină are 48 de ani, este un antreprenor care are cunoștințe de achiziții publice, este consilier local și va candida, pentru prima oară la Primăria Prejmer, bazându-se pe notorietatea sa dar, mai ales, pe dorința și priceperea sa de a face ceva pozitiv pentru comunitate.

Candidatul PSD la Primăria Voila este domnul Alexandru Ovidiu Bica, fost lider de sindicat la Nitramonia, poziție din care a dovedit nu doar că este gospodar, ci și că este preocupat de bunăstarea oamenilor.

De astăzi, PSD își prezintă candidații la primăriile din județ, oameni aleși după calități, mai ales după cele care vor fi puse în slujba comunităților din care fac parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.