Psssst! O colecție cu povești de adormit copiii, propusă de brașoveanca Mihaela Tatu

Brașoveanca Mihaela Tatu propune tuturor, o colecție cu povești audio de adormit copiii. Somnorosi.ro este un proiect conturat din iubire față de copii, de povești, de somnoroși, de cuvinte, de voci, de ilustrații și totodată, din iubire pentru oameni.

Ce-ar mai fi putut face cineva ca Mihaela Tatu în plus față de ce a făcut până acum? Radio, televiziune, public speaking, comunicare, a străbătut tot Camino de Santiago pe jos și a schimbat fața lumii zi de zi cu felul ei de a fi.

Somnorosi.ro este un proiect care funcționează pe bază de abonament. Inițiatorii propun trei feluri de abonamente, astfel încât fiecare dintre doritori să aibă acces la conținutul produs.

Citeste și:  Romfilatelia prezentă la Expoziţia Filatelică Mondială EFIRO 2024

Totodată este necesar crearea unui cont de utilizator, iar mai apoi se permite accesul nelimitat la tot conținutul de pe site. Astfel, utilizatorii vor putea asculta orice poveste, oricând.

Mai multe detalii despre modalitatea de funcționare, precum și despre alegerea abonamentului potrivit, pot fi găsite pe site-ul oficial, AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.