Pui de urs chinuit de ţiganii din Augustin: din păcate ursoaica nu a fost în zonă (VIDEO)

Un filmuleţi în care ţiganii din Augustin chinuie un pui de urs capturat în pădure a ajuns viral pe internet. Înconjurat de romi, puiul lipsit de apărare stă înmărmurit de frică în mijlocul indivizilor aşteptând un sprijin. Din păcate pentru ursuleţ dar şi pentru întreaga societate, ursoaica este depatre şi nu-şi poate salva puiul şi nici specia umană nu o poate curăţe de greşelile geneticii.

„Bipezi, că oameni nu-i pot numi, chinuie un biet ursuleț rătăcit și se amuză tare de asta. Da, dacă venea ursoaica și-i lua la omor, aoleu câtă jale era, că bieții oameni, că prostii. Urlă de spaimă, fir-ați ai dracu de nemernici. Nu, mă, nu, nu sunteți oameni, sunteți o plagă, o molimă”, a comentat
Cristina Rusu pe Facebook.

Citeste și:  Creșterea anuală cu doar 5% a plăților digitale generează în 5 ani majorarea PIB-ului României cu 7 miliarde lei

Cazul a ajuns și în atenția Asociației Milioane de Prieteni, care administreaza Rezervația de urși de la Zărnești Care a întreprins toate demersurile pentru a afla dacă ursuleţul a fost eliberat sau este încă în captivitate.

„Serviciul de profil din cadrul IPJ Brașov va constitui dosar penal pentru braconaj, respectiv rănirea sau schingiuirea animalelor, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea. A fost informat și administratorul fondului de vânătoare din zona respectiva”, au precizat polițiștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.