Puiul de urs accidentat la Pârâul Rece a murit

Vești triste vin de la Asociația Milioane de Prieteni Brașov: puiul de urs accidentat sâmbătă, între Râșnov și Pârâul Rece, de un șofer necunoscut, a murit.

Ursulețul a fost găsit la marginea drumului în stare gravă de un șofer. Acesta a anunțat imediat asociația care l-a preluat și i-a acordat îngrijiri. În ciuda eforturilor specialiștilor puiul de urs nu a supraviețuit.

„Deși în AMP Libearty minunile se întâmplă zi de zi și echipa sanctuarului depune toate eforturile ca totul să fie bine, câteodată trebuie să ne declarăm învinși. Mai ales în fața morții facem asta!

Puiul de urs, preluat de noi sâmbătă, a decedat! Pentru micuțul de doar 7 luni, lovit de o mașină între Râșnov și Predeal, nu s-a mai putut face nimic.

Citeste și:  Retreat-ul "Calea Reconectării prin Iubire": O invitație la transformare personală și vindecare spirituală într-o eră de conștientizare

Leziunile sale interne au fost prea grave, iar el a fost prea mic și neputincios în fața morții”, se arată în postarea Asociației Milioane de Prieteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.