Punct de vedere Compania Apa Brașov

Ca urmare a publicării pe site-ul brasovstiri.ro, în data de 27 septembrie 2019, a articolului ”Compania Apa îi sfidează din nou pe brașoveni: până când s-a prelungit șantierul de pe strada Castanilor”, Compania Apa Brașov face următoarele precizări: 

– Majorarea tarifelor pentru seriviciile de apă și canalizare, cu data de 1 octombrie se face cu avizul A.N.R.S.C.

– Orice lucrare se face cu obținerea în prealabil a unei Autorizații de săpătură de la Primăria Brașov

– În centrul orașului conductele trebuie înlocuite deoarece au o vechime de aproximativ 60 de ani 

– După terminarea lucrărilor, străzile afectate vor fi asfaltate 

Considerăm că publicarea pe site-ul brasovstiri.ro a unor astfel de articole nu reprezintă o atitudine corectă față de Companie și opinia publică.

În spiritul informării corecte a publicului, vă stăm la dispoziție cu punctul nostru de vedere, preferabil înainte de publicarea articolelor privind activitatea Companiei Apa Brașov.

Citeste și:  Kärcher a curățat Teatrul Sică Alexandrescu și Piața Sfatului din Brașov

Vă rugăm frumos să publicați în ziarul dumneavoastră punctul nostru de vedere.

Replica brasovstiri.ro

  1. Legat de majorarea tarifelor, exact asta spuneam și noi, majorarea se face cu AVIZUL la propunerea Companiei Apa deci inițiativa tot regiei locale aparține. se justifica un raspuns din partea dvs, dacă majorarea de tarif se făcea la INIȚIATIVA ANRSC.
  2. Spuneați că orice lucrare se face cu avizul Primăriei Prașov, asta am spus și noi, doar că orice lucrare se face cu cap: termini una și începi alta. Așa face orice om sănătos la cap. Problema Companiei Apa, sesizată de brasovstiri.ro este aceea că deschide prea multe șantiere pe care le întinde la nesfârșit. Traficul în Brașov este oricum un dezastru, așa că orice șantier suplimentar este un factor de stres pentru brașoveni și trebuie limitat ca timp.
  3. Spuneați că ‘În centrul orașului conductele trebuie înlocuite deoarece au o vechime de aproximativ 60 de ani ‘asta am spus și noi, doar că asta este treaba Companiei Apa și nu trebuiau lăsate acele conducte să împlinească venerabila vârstă de 60 de ani. Schimbarea conductelor este obligația Companiei Apa și nu vreun hatât pe care regia îl face brașovenilor.
  4. Cât despre remarca ‘După terminarea lucrărilor, străzile afectate vor fi asfaltate’ știm asta, așa vă OBLIGĂ legea, deci nu faceți nimic senzațional. doar că legea vă obligă să faceți lucrări de CALITATE la asfaltări și aici cam aveți probleme.
  5. Cât despre sugestia ‘În spiritul informării corecte a publicului, vă stăm la dispoziție cu punctul nostru de vedere, preferabil înainte de publicarea articolelor privind activitatea Companiei Apa Brașov’ vă rugăm să ne credeți că spre deosebire de compania pe cere o reprezentați, jurnaliștii brasovstiri.ro își fac treaba ireproșabil. Știm când se impune să cerem un punct de vedere și când nu. Consultarea trebuie să se facă pentru informare și clarificări, această consultare nu trebuie confundată cu un prilej de scuză de care trebuie să se bucure o instituție care nu își face treaba. Așadar pe viitor, pentru evitarea unor probleme legate de managementul defectuos al Companiei Apa Brașov, vă rugăm să ne solicitați cu încredere și vă vom oferi soluțiile care să vă scutească de obrobriul în care în prezent vă aflați.
Citeste și:  Târg de carte second-hand pentru copii și părinți, sâmbătă, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

Și să nu uit: Vi s-a mai spart o țeavă pe Zorilor. E un total haos acolo. Cred că tot o conductă veche. Poate reușiți s-o rezolvați. Ar trebui sămeargă repede că e fără subtraversări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.