Punct la Tg. Secuiesc pentru Kids Tâmpa în Liga a 3-a


ACS Kids Tâmpa Brașov a încheiat la egalitate, 2-2, meciul din deplasare, contra celor de la KSE Tg. Secuiesc în a doua a etapă a play-out-ului Ligii a 3-a. „Urșii” au avut o evoluție bună la Tg. Secuiesc, reușind să conducă cu 2-0, grație punctelor semnate de Rareș Plăiașu și Iulian Nechita. Gazdele au revenit pe tabelă cu un gol înainte de pauză și cu unul imediat după ieșirea de la cabine. Chiar dacă brașovenii au mai avut multe ocazii de gol clare la poarta covăsnenilor, partida s-a încheiat 2-2.

Un joc în care am văzut, în sfârșit, atitudine și dorința de a câștiga, în fata unui adversar direct în lupta pentru atingerea obiectivului. Am jucat bine, am avut și multe ocazii și doar portarul advers ne-a împiedicat să luăm cele 3 puncte. Am avut 5 ocazii clare în repriza a doua, dar nu am reușit să le fructificăm. Dacă vom avea aceeași atitudine de acum încolo, vom reuși cu siguranță să ne clasăm pe un loc mai sus în ierarhia de la finalul sezonului”, a declarat Vasile Tatarciuc, unul dintre antrenorii principali ai Kids Tâmpa.

Citeste și:  Dominic Marcu a scris istorie la cea de-a 55-a ediție a Trofeului Râșnov powered by Pro-X

Celălalt tehnician de pe banca „urșilor”, Ciprian Anghel, a spus: „Un joc pe care l-am început foarte bine, am avut destul de repede 2-0. Gazdele au reușit să reducă din diferența chiar înainte de pauză. Partea a doua a început cu un gol al adversarilor, apoi jocul a fost pe contre. Am avut câteva ocazii clare, dar nu am mai fost lucizi la finalizare, astfel că am luat doar un punct. Pot spune că am pierdut două puncte astăzi. Dar este îmbucurător că echipa a jucat bine, a arătat atitudine pe teren și asta ne dă speranțe pentru meciurile următoare”.

KSE Tg. Secuiesc – ACS Kids Tâmpa Brașov 2-2 (1-2)
Au marcat pentru Kids Tâmpa: Plăiașu (min. 5), Nechita (min. 36)

Citeste și:  Octavian Ciovică și 'Dodo Pițigoi' s-au impus în Trofeul Râșnov powered by Pro-X, prima etapă de Masters a sezonului

ACS Kids Tâmpa Brașov: Drăghici – Stoica, Cupu, Sburlea, Negotei – Moldovan, Dima – Garvalov (min. 46 Zota, min. 90 Tenică), Kerekes (min. 90 Potecu), Plăiașu (min. 46 Bugnar) – Nechita
Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel
Antrenor cu portarii/team manager: Ionuț Murariu

În următoarea rundă, programată pe 14 aprilie, Kids Tâmpa Brașov joacă acasă, contra celor de la Olimpic Zărnești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.