Puțini doritori pentru locurile din piețele brașovene pentru vânzarea brazilor de Crăciun

Începând de ieri, 14 decembrie, s-au deschis, în piețele publice din Brașov, spațiile pentru vânzarea de brazi de Crăciun. Municipalitatea a scos la licitație locurile pentru comercianți în piețele Dacia, Astra, Star, Tractorul și Bartolomeu, dar acțiunea nu s-a bucurat de prea mare succes.

„În acest moment, avem contractate toate cele cinci locuri pentru vânzarea brazilor în piața Dacia. În piața Astra doar pentru două locuri au fost încheiate contracte pentru ocupare. În piețele, Star, Tractorul și Bartolomeu nu a fost niciun doritor. Serviciul de piețe va scoate în continuare la licitație aceste locuri. Să sperăm că vor fi doritori astfel încât brașovenii să poată găsi brazi și în piețele agroalimentare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, citat de Radio România Brașov FM.

Citeste și:  Siguranța frontierelor aeriene sub lupă: Poliția de Frontieră depistează cetățeni străini și minori cu nereguli

De altfel, brașovenii pot cumpăra brazi direct de la Regia Pădurilor Kronstadt. În acest sens, ei trebuie să ajungă la pepiniera din Brădet, de unde își pot alege pomul preferat. O altă posibilitate este achiziționarea bradului din hipermaket-uri, unde prețurile încep de la 29 de lei, pentru un brad mai mic de 50 de centimetri și pot depăși 700 de lei, în cazul celor care au aproape 2 metri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.