Racla cu veșmintele Sfintei Parascheva va ajunge luni la Brașov, la Catedrala Schimbarea la Față de pe Bulevardul Saturn

Luni, 28 august, racla cu veșmintele Sfintei Parascheva de la Iași va poposi la Catedrala Schimbarea la Față de pe Bulevardul Saturn din Brașov (Micșunica).

Pe data de 7septembrie, veșmintele vor pleca cu o delegație a Federației Transportatorilor și Serviciilor Publice România către Bulgaria și vor rămâne pentru totdeauna în Marea Catedrala de la Veliko Tarnovo în semn de prețuire și respect din partea Națiunii Române pentru Națiunea Bulgară.

Ceremonialul național de primire va începe pe 8 septembrie, la ora 10. Dupa terminarea ceremonialului religios de la Hotelul Yantra, va avea loc recepția oferită de Primaria Veliko Tarnovo si Casa de Comert Balcanica. De la ora 14, va fi prezent și Forumul Economic Romania-Bulgaria, sub coordonarea Biroului Economic din cadrul Ambasadei Bulgariei la Bucuresti, reprezentate de domnul Ivaylo Marinov si a Casei de Comert Balcanice, reprezentate de profesor doctor Liviu Pandele.

Citeste și:  Nouă din zece angajatori au în plan să facă angajări până la finalul anului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.