Raliul Argeșului 2022, o provocare acceptată de Andrei Gîrtofan și Doru Vraja

Un nou weekend plin de adrenalină și de provocări se anunță pentru cei doi echipieri ai ProRally Team Brașov, Andrei Gîrtofan și Doru Vraja (Škoda Fabia Rally 2). Andrei și Doru vor lua parte, sâmbătă și duminică, la Raliul Argeșului, etapa a 3-a a CNRB 2022.

O cursă frumoasă, care oferă adrenalină multă, emoții, dar și mult spectacol, mai ales pe sinuoasele viraje de pe Tranfăgărășan.

„Abia așteptăm să luăm startul la Raliul Argeșului. Avem o revanșă de luat după ce anul trecut am abandonat chiar pe Transfăgărășan. Cursa argeșeană a fost una care ne-a plăcut dintotdeauna. Traseele spectaculoase, care culminează cu celebrul Transfăgărășan, căldura oamenilor, a fanilor, dar și «duelurile la secundă» care de dau pe probele de aici ne-au atras întotdeauna. Nu ne va fi ușor. Sunt multe probe care oferă multe «capcane», precum Godeni, unde avem multe creste și nu vezi nimic dincolo de ele, dar suntem pregătiți să arătăm că învățăm din ce în ce mai multe de la etapă la etapă și că putem progresa. De altfel, am început să ne obișnuim cu mașina, încet-încet descoperim tot mai multe lucruri ce le poate face un asemenea material de concurs de top și asta ne dă încredere că putem obține mult mai mult. La Pitești, vom încerca să stăm acolo, «în coasta balenelor», cum se spune, să avem un ritm mai bun ca la rundele trecute și care să ne permită o clasare cât mai sus”, a declarat Andrei Gîrtofan.

Citeste și:  Opera Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov invită publicul miercuri, 8 februarie, ora 17:00, la „Recitalul de la ora cinci”

Foto: Mihai Ștețcu – RallyArt.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.