Raliul Moldovei Bacău, încă un test pentru Andrei Gîrtofan și Doru Vraja pe macadam

Andrei Gîrtofan și Doru Vraja (Škoda Fabia Rally2) vor lua statul, în wekend, la Raliul Moldovei Bacău, etapa a 6-a a CNRB 2022 și a 2-a din cadrul sezonului pe macadam.

O rundă cu probe interesante, care oferă provocări neașteptate, dar și o bucurie mare de a concura pe ele. Andrei și Doru, cei doi echipieri ai ProRally Team Brașov, merg la etapa moldavă cu gândul de a acumula cât mai multă experiență pe macadam, dar și de a crește ritmul arătat în ultimele probe speciale de laSibiu.

„Prima zi este una cu trei probe care se aseamănă cu cele de la Sibiu ca și suprafață de rulare. Cu mulți bolovani, cu multe «capcane» pe traseu. Apoi, cele două probe de a doua zi sunt altfel, cu un macadam total schimbat, care necesită un cu totul alt stil de pilotaj. Practic, vom avea două strategii diferite în cele două zile concurs. Chiar dacă toți ochii sunt pe noi, fiind liderii la zi în clasamentul general, noi mergem la Raliul Moldovei cu gândul de a acumula experiență pe macadam la volanul unei mașini de top. La Sibiu am început greu și abia pe ultimele două probe am găsit un ritm apropiat de ceea ce ne-am fi dorit. În Moldova vrem ca să pornim de la acel ritm de pe ultimele «speciale» de la Sibiu și să începem să creștem. În plus, o motivație importantă pentru acest raliu ar fi să îl și terminăm. Până acum nu a reușit să facem asta. Și eu și Doru suntem pregătiți să facem o figură frumoasă și să îi bucurăm pe fanii care sunt sigur că vor lua cu asalt probele speciale”, a declarat Andrei Gîrtofan.

Andrei și Doru sunt susținuți în sezonul 2022 de Dinamic ’92, dar și de Pro-X, Aro Palace Hotel & Spa, Autochelu, MTS Print, Mobil 1 prin Lubexpert, Mipa și Presto.

Citeste și:  Ediție istorică FIDELIS: Cea mai mare sumă investită în cadrul unei emisiuni 

Foto: Mihai Ștețcu – RallyArt.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.