Râșnovul intră în scenariul ROȘU, iar Sânpetru rămâne!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 67/2021, privind constatarea incidenței cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile, în unitățile administrativ-teritoriale Sânpetru și Râșnov, care prevede următoarele:

Art. 1 Având în vedere faptul că rata de incidență cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 nu a scăzut sub valoarea de 3/1000 de locuitori, în unitatea administrativ-teritorială Sânpetru se mențin pentru o perioadă de 14 zile măsurile prevăzute în H.G. nr. 293 din 11.03.2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, corespunzătoare ratei de incidență de peste 3/1000 de locuitori.


Art.2 În unitatea administrativ-teritorială Râșnov s-a constatat depășirea incidenței cumulate de 3/1000 de locuitori a cazurilor de infectare cu virusul SARS-COV-2 în ultimele 14 zile.

Citeste și:  Noaptea ca ziua la Complexul Sportiv Carpați din Brașov! Se montează stâlpii de nocturnă


Art.3 Începând cu data de 16.03.2021, ora 0:00 în unitatea administrativ-teritorială Râșnov se vor aplica pentru o perioadă de 14 zile măsurile prevăzute în H.G. nr. 293 din 11.03.2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, corespunzătoare ratei de incidență de peste 3/1000 de locuitori.


Art.4 Ținând cont de incidența cumulată a cazurilor de COVID-19, prezenta hotărâre urmează a fi reevaluată la finalul perioadei menționate pentru unitățile administrativ-teritoriale Sânpetru și Râșnov.
Art.5 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență Sânpetru și Râșnov vor asigura punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri și vor dispune măsuri în vederea monitorizării acesteia.
Art.6 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență Sânpetru și Râșnov vor proceda cu celeritate la informarea populației, atât prin mass-media, cât și prin afișaj în locuri publice, cu privire la măsurile dispuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Citeste și:  Craft Show. Ateliere demonstrative de meșteșuguri casnice - țesut și cusut, la Brașov

Hotărârea nr. 67/15.03.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov este disponibilă AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.