RAT Brașov extinde traseul liniei 36 din Tractorul, cu 4 stații noi

Pentru o mai bună asigurare a cerințelor de mobilitate ale călătorilor din zona cartierului Tractorul, RATBV va extinde de luni, 25 martie 2024 traseul liniei 36, acesta urmând a deservi încă patru stații nou înființate. Modificarea a fost aprobată de Asociația Metropolitană pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public Brașov și va genera și o îmbunătățire a frecvenței trecerilor prin stații a autobuzelor de pe linia 36 la orele de vârf.

Noul traseu va deservi noile stații de îmbarcare / debarcare denumite ”Bronzului” (pe strada 1 Decembrie 1918),” Ioan Socec” (pe strada 1 Decembrie 1918), ”Ștefan Baciu” (pe strada Ștefan Baciu) și ”Alexandru Ciurcu” (pe strada Alexandru Ciurcu).

Menționăm faptul că traseul cu indicativul 36 va fi prelungit de la giratoriul dintre străzile Independenței și 1 Decembrie 1918 și va circula apoi pe străzile: 1 Decembrie 1918, Ștefan Baciu, Alexandru Ciurcu, Argintului, Bronzului, ajungând în cap de linie ”Independenței”. În noua configurație a traseului liniei 36 stațiile “1 Decembrie 1918” (spre cap linie Independenței) și “Aluminiului” nu vor mai fi deservite.

Citeste și:  Un nou record în ceea ce privește temperatura la nivel global a fost stabilit pentru a 10-a lună consecutiv în martie.

RATBV va afișa pe site-ul www.ratbv.ro și în toate stațiile de pe traseu noile grafice de circulație, acestea urmând a purta mențiunea ”Valabil din 25.03.2024”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.