RATBV suplimentează în weekend cursele pe linia 41, Livada Poștei-Cimitirul Central

În zilele de sâmbătă, 31 octombrie 2020 și duminică, 1 noiembrie 2020, RATBV S.A. suplimentează capacitatea de transport pe linia 41, care asigură legătura între capătul de linie Livada Poştei şi staţia „Cimitirul Central” (capăt de linie în cartierul Stupini).

Modificarea este determinată de fluxul mare de călători ce se înregistrează în fiecare an, în această perioadă, pe tronsonul mentionat, precum și pentru a se asigura condiții de călătorie în care să se poată asigura distanțarea fizică între călători.

Astfel, pe traseul liniei 41, exclusiv pe tronsonul cuprins între Livada Poștei și stația ”Cimitirul Central” și retur, în zilele de sâmbătă și duminică ale acestei săptămâni, vor circula mai multe autobuze.

Citeste și:  Aproape 2.400 de intervenții și peste 9.500 de sancțiuni contravenționale în ultimele 24 de ore

Potrivit noului grafic de circulație temporar se va asigura în cele două zile un autobuz la fiecare circa 30 de minute în intervalul orar 8.00 – 18.30.

În staţiile de pe traseu şi pe site-ul RATBV S.A., respectiv www.ratbv.ro, în secţiunea “Trasee şi orare”, vor fi afişate orele de plecare în cursă suplimentare programulului de circulaţie existent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.