RATBV va modifica de la 1 ianuarie 2023 traseul și orarul de circulație al liniei metropolitane 310 (Brașov – Hălchiu)

La solicitarea Asociației Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Brașov, RATBV va modifica de la 1 ianuarie 2023 traseul și orarul de circulație al liniei metropolitane 310 (Brașov – Hălchiu), ruta fiind prelungită spre centrul Municipiului Brașov. Demn de menționat este și faptul este că acest traseu, ce va asigura legătura directă între Gara CFR Brașov și capătul de linie Satu Nou (Hălchiu) va fi deservit de la 1 ianuarie 2023 de autobuze Menarini.

Dacă la ora actuală, linia 310 ajungea în zona stației ”Plevnei”, iar de acolo se întorcea în terminalul ”Stadionul Municipal”, după modificarea traseului autobuzele de pe această rută vor parcurge strada Aurel Vlaicu și Bulevardul Gării urmând a opri în terminalul ”Gara CFR Brașov”, la peronul de îmbarcare / debarcare folosit și pentru liniile 320 și 540. Ulterior, în sens invers, se vor parcurge aceleași străzi, spre ieșirea din oraș. Facem mențiunea că pe nici un sens nu se va mai ajunge în zona terminalului ”Stadionul Municipal”.

Citeste și:  UNTOLD, ales pentru a doua oară, în top 10 cele mai mari festivaluri din lume

În aceste condiții, după implementarea modificării, autobuzele de pe traseul 310 vor opri în următoarele stații:

– sens de deplasare Gara CFR Brașov spre Satu Nou (Hălchiu): Gara Brașov – Plevnei – Dedeman – Piața Agroalimentară – Tipografia Brastar – Mondotrans – Ferma Asfalt – Pod Bârsa – Avicola – Hălchiu – Brânduselor – Satu Nou centru – Satu Nou cap linie;

– sens de deplasare cap linie Satu Nou (Hălchiu) spre Gara CFR Brașov: Satu Nou cap linie – Satu Nou centru – Brândușelor – Hălchiu – Avicola – Pod Bârsa – Ferma Asfalt – Mondotrans – Agetaps – Metabras – Plevnei – Făget – Gara Brașov.

Citeste și:  Stop Contrabanda: Circa 110 milioane de țigarete de contrabandă capturate de autorități în 2022

RATBV va afișa în toate stațiile de pe traseu și pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare”, noile grafice de circulație, care vor purta mențiunea ”Valabil de la 1 ianuarie 2023”. De asemenea, amintim că, pe lângă celelalte titluri tarifare, pe linia 310 se poate călători pe baza Abonamentului lunar metropolitan, al cărui preț este de 195 de lei și care permite folosirea tuturor mijloacelor de transport operate de RATBV, atât în municipiul Brașov, cât și în toată zona metropolitană deservită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.