Razie a polițiștilor locali în zona Gării: Ce au găsit

Polițiști locali de la biroul rutier și ordine publică au periat zona Gării și perimetrele adiacente, într-o noua acțiune, desfășurată în această după-amiază. Oamenii legii au avut în plan, de această dată, identificarea și îndepărtarea persoanelor care apelau la mila cetățenilor, depistarea și sancționarea celor surprinși consumând băuturi alcoolice și substanțe interzise pe domeniul public, dar au urmărit și modul în care șoferii respectă regulile privind oprirea, staționarea și parcarea autovehiculelor.

Astfel, într-o oră au fost legitimate 45 de persoane, iar polițiștii locali care i-au însoțit pe reprezentanții serviciului parcări au verificat 48 de auto. La finalul acțiunii au fost constatate 17 contravenții, cele mai multe la regimul rutier și la “Regulamentul de organizare și funcționare al sistemului de parcare din Municipiul Brașov”.

Citeste și:  Ilie Năstase vine la Brașov pentru premiera documentarului NASTY! Astăzi, la Cinema One și Cinema City

Pentru a preveni încălcări ale legislației în vigoare, acţiunile de acest gen vor continua pe o perioada nedeterminată, în vederea menținerii ordinii și liniștii publice în municipiul Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.