Razie la Zărnești de 1 Mai: A plouat cu amenzi

Polițiștii au continuat verificările privind respectarea restricțiilor impuse de Ordonanțele Militare și astăzi, la Zărnești. În ciuda avertismentelor primite mulți oameni au ieșit din case sub diferite pretexte. Așa se face că polițiștii au aplicat mai multe sancțiuni.

„La data de 30 aprilie 2020, în intervalul orar 12.45-14.45, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au organizat și desfășurat o acțiune pe raza localității Zărnești, jud. Brașov, pentru verificarea respectării prevederilor legale adoptate prin Ordonanțele Militare în vigoare, pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură economică și pe linie rutieră. 

În cadrul acțiunii, polițiștii au verificat 87 de persoane fizice și juridice, au controlat 25 de autovehicule, fiind aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 24.590 lei. Dintre acestea 8 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 28/1999-Rep. privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, 3 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și 6 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002-Rep. Privind circulația pe drumurile publice, fiind retrase 2 certificate de înmatriculare.  

Citeste și:  Atelier axat pe implicarea directă a cetățenilor în gestionarea bugetului local și pe modul în care ideile brașovenilor pot deveni realitate

De asemenea, cu ocazia activităților desfășurate, în vederea continuării cercetărilor, au fost dispuse măsuri complementare, respectiv confiscarea de sume de bani și a mai multor bunuri, întrucât pentru acestea nu au putut fi prezentate documente de proveniență. 

La acțiune au participat polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Rutier, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Serviciului Criminalistic”, se arată într-un comunicat al IPJ Brașov. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.