Răzvan Cionac și Natalia Runcanu, pe podium la Cupa Europeană „Skate Helena”

Patinatorii Coronei revin cu medalii de la a doua competiție din turneul de patinaj artistic European Criterium!

La Cupa Europeană „Skate Helena”, desfășurată la Belgrad între 19-23 ianuarie, Răzvan Cionac a ocupat locul 1 și Natalia Runcanu locul 3, ambii la categoria Basic Novice. Competiția a fost acerbă, iar clasarea pe podium la această cupă europeană este un rezultat excepțional pentru sportivii Coronei!

Răzvan este la a doua poziție pe podium în turneul European Criterium, după ce a ocupat la Skate Celje, în Slovenia, locul 2 la categoria Basic Novice.

Patinatorii Coronei Brașov se află în creștere de formă sub îndrumarea antrenoarei Simona Pungă și evoluează la mai multe competiții internaționale.

Citeste și:  Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă remarcabilă în Arabia Saudită

La turneul „Skate Helena” ceilalți sportivi ai clubului brașovean au obținut următoarele rezultate:

Cristiana Mainea a reușit un personal best și s-a situat pe poziția a 12-a la categoria Cubs, Zara Grapă s-a clasat pe locul 17 la Best Novice III în prima ei competiție din sezon, Petra Costea a ocupat tot poziția a 17-a la categoria Best Novice II, fiind la prima ei competiție internațională după o pauză de 2 ani. Daria Cocan a reușit un personal best în competițiile internaționale și s-a clasat în top 10 la categoria Inter Novice.

Competiția „Skate Helena” a fost cea de-a doua din turneul European Criterium 2021/2022 care cuprinde 5 concursuri: Skate Celje 2021 (Slovenia), Cupa Europeană de Patinaj HELENA ediția 15 (Belgrad/ Serbia), Trofeul Sofia 2022 (Bulgaria), Memorialul Bellu – București, Cupa Europa ediția 33 (Folgaria/ Italia).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.