Răzvan Cuc face anunțul: Când va fi reabilitată Gara CFR Brașov

Gara Brașov va fi modernizată, fiind prinsă în proiectul de reabilitare a liniei de cale ferată dintre Brașov și Sighișoara. Investiția va depăși 40 de milioane de euro, iar ministrul a anunțat că „va fi un proiect impresionant”, a anunțat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor a declarat, că modernizarea Gării Brașov este prinsă în proiectul de reabilitare a căii ferate Brașov-Sighișoara, iar lucrările vor demara imediat ce contestațiile vor fi finalizate.

„Așteptăm decizia de la instanță pentru contestația care a fost făcută la tronsonul de cale ferată Brașov-Sighișoara. De îndată ce vine, semnăm contractul de proiectare-execuție pentru tronsoanele 1 și 3 din Brașov-Sighisoara. Tronsonul 1 include și Gara Brașov, deci în momentul în care semnăm contractul și gara va intra în modernizare, e în acest proiect de 700 de milioane”, a declarat ministrul Transporturilor.

Citeste și:  Au fost finalizate lucrările de modernizare la Maternitate din Brașov! O investiţie de peste 33 de milioane de lei din fonduri europene

Răzvan Cuc a declarat că investiția în modernizarea Gării CFR Brașov va depăși 40 de milioane de euro. „Valoarea este undeva la 40 și ceva de milioane de euro, eu cred că va fi un proiect impresionant”, a maiadăugat ministrul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.