Recomandări ale CJSU pentru agenții economici, pentru limitarea răspândirii Covid

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat Hotărârea nr. 48/17.11.2020, prin care:

  • Se recomandă centrelor comerciale din județ organizarea fluxului intrare-ieșire astfel încât acesta să fie realizat pe două sensuri bine delimitate, cu păstrarea distanței de minim 1 metru între persoane, precum și limitarea numărului de persoane astfel încât să nu se creeze aglomerări.
  • Se recomandă sălilor de fitness și aerobic să respecte cu strictețe Ordinul comun al ministrului Tineretului și Sportului și al ministrului Sănătății nr. 1.219/1.634/2020, pentru aprobarea regulamentelor privind condiţiile necesar a fi respectate pentru accesul în bazele sportive, în vederea practicării sporturilor individuale în aer liber, pentru practicarea sporturilor de echipă în aer liber, pentru reluarea activităţii de nataţie în bazinele acoperite şi în aer liber din România, în vederea desfăşurării activităţilor sportive în spaţii închise, respectiv desfăşurării activităţilor de pregătire fizică în săli de fitness şi aerobic.
    Hotărârea prevede, de asemenea, că instituțiile abilitate pentru efectuarea de verificări în ceea ce privește respectarea măsurilor privind prevenirea și combaterea COVID-19 vor proceda la intensificarea acțiunilor de control la operatorii economici menționați.
    Hotărârea nr. 48/17.11.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență este disponibilă aici:
    https://bv.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/27/2020/11/Hot-48.pdf
Citeste și:  Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

Ordinul nr. 1.219/1.634/2020 este disponibil aici:
http://mts.ro/wp-content/uploads/2020/04/Ordin-MTS-MS.pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.