Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” pregăteşte concesionarea serviciilor de retail din cadrul Aeroportului

Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” pregăteşte concesionarea serviciilor de retail din cadrul Aeroportului.

În acest sens, conducerea RA „AIBG” a lansat o consultare a operatorilor economici care activează pe piaţa serviciilor de tip „food and beverage”, serviciilor de vânzare cu amănuntul de îmbrăcăminte, produse alimentare, țigări şi băuturi, precum şi oricăror altor servicii de vânzare cu amănuntul, inclusiv de vânzare produse cosmetice și parfumuri.

Consultarea se desfăşoară în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice www.e-licitatie.ro unde la secţiunea „Anunţuri de consultare a pieţei” se găseşte întreaga documentaţie, identificată cu nr. MC1024279.
Până în data de 24 aprilie, operatorii economici sunt aşteptaţi să-şi spună punctul de vedere în scris, la e-mail alexandru.anghel@cjbrasov.ro sau cornelia.zaharie@brasovairport.ro, asupra următoarelor chestiuni:

  • nivelul redevenței contractuale,
  • estimarea costurilor investițiilor de efectuat, a costurilor în legătură cu exploatarea serviciilor și a perioadei necesare pentru recuperarea costurilor investițiilor,
  • perioada necesară pentru pregătirea ofertei, după lansarea procedurii de atribuire,
  • informațiile necesare în vederea pregătirii ofertei.
Citeste și:  Primăria va construi o nouă grădiniță prietenoasă cu mediul în cartierul Tractorul

Pe baza informaţiilor colectate din piaţă, Regia Autonomă „AIBG” va pregăti procedura de concesionare a spaţiilor aferente serviciilor de retail, care însumează o suprafaţă de aproximativ 877 mp.

Operatorul economic care va fi desemnat câștigătorul procedurii de atribuire va proiecta, dezvolta, construi, finanța, opera și exploata spațiile comerciale din incinta Aeroportului pe baza unui concept comercial și de marketing unitar și comun, care să reflecte specificul local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.