Reprezentanții Ligii pentru Apărarea Drepturilor celor Tineri au oferit mărțișoare doamnelor de la Centrul de bătrâni Casa Dominic

Dacă privim vremea de afară, nu arată a primăvară, însă cei din Liga pentru Apărarea Drepturilor celor Tineri, împreună cu Președintele Organizației, Manuel Velicu, și-au dorit să aducă caldura primăverii în aer.

Prin urmare, miercuri,1 martie 2023, au vizitat Centrul de bătrâni Casa Dominic, din Brașov, unde au dăruit doamnelor cel mai frumos Mărțișor-Bucuria.

Niciodată nu am dăruit pentru a primi înapoi, ci tocmai pentru ce simți atunci când dăruiești. Nu dăruim pentru laude, recunoaștere, statut, pentru că acestea cel mai probabil nu vor veni.Dăruim și dăruiți doar atunci când inima voastraă simte, o vorbă, un zâmbet, alinare, și o secundă poate fi prețioasă. Într-atât încât să poată schimba- măcar o fracțiune de secundă – viața cuiva!” au declarat reprezentantii Ligii pentru Apărarea Drepturilor celor Tineri.

Citeste și:  Sărbătoarea Junilor aduce trei târguri pentru brașoveni și turiști: un festival de artă tradițională și meșteșuguri, un târg al producătorilor și un târg tradițional la Pietrele lui Solomon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.