Restricții de circulație pe DN10 Brașov-Buzău din cauza unei alunecări de teren

Restricții ce circulție pe DN10, Buzău-Brașov, din cauza unei alunecări de teren. Traficul se desfășoară cu restricții în zona localității Lunca Jariştei, după ce un mal stăncul s-a prăbușit deste carosabil. Circulația se desfășoară pe o singură bandă, iar în zonă a fost montat un semafor.

Potrivit polițiștilor, alunecarea de teren s-a produs la kilometrul 82 al DN10, în zona localităţii Lunca Jariştei, judeţul Buzău.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând de astăzi (vineri-n.r.), traficul rutier se desfăşoară pe o singură bandă, alternativ cu semafor, pe DN 10 Buzău – Braşov, la kilometrul 82 + 632 de metri, în zona localităţii Lunca Jariştei (viaductul Giurca), judeţul Buzău, din pricina unei alunecări de teren ce a dus la tasarea platformei carosabilului”, au anunțat reprezentanții Poliției Române.

Citeste și:  7 din 10 angajatori vor oferi angajaților beneficii cu ocazia sărbătorilor pascale. Primele în bani, voucherele cadou și coșurile cu produse de sezon se află în vârful listei

Circulația mașinilor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este interzisă în zona respectivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.