Restricții de circulație pentru camioane în Ungaria, în perioada Paștelui Catolic


Circulaţia autovehiculelor de mare tonaj va fi restricţionată pe teritoriul Ungariei, de joi seară până vineri şi de sâmbătă seară până luni, întrucât în statul vecin se sărbătoreşte Paştele Catolic. Poliţia de Frontieră anunţă că va lua măsuri pentru a nu se crea aglomeraţii atunci când traficul pentru camioane se reia.

Autorităţile de frontieră din Ungaria ne-au adus la cunoştinţă faptul că începând de joi, 01.04.2021, ora 23.00 (ora României) până vineri, 02.04.2021,ora 23.00 (ora României) şi sâmbătă, 03.04.2021, ora 23.00 (ora României) până luni, 05.04.2021 ora 23.00 (ora României), circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe teritoriul Ungariei. Restricţiile intră în vigoare ca urmare a faptului că în perioada următoare se celebrează Sărbătorile Pascale Catolice„, a transmis, astăzi, Poliţia de Frontieră.

Citeste și:  Concert „Remember Radu Lupu”, pe 17 aprilie, la Aula „Sergiu T. Chiriacescu” din Brașov

Șoferii camioanelor vor staționa în parcările special amenajate, iar traficul de călători și autoturisme se va desfășura în condiții normale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.