Restricții de circulație pentru Trofeul Râșnov DEKRA by IceTeam, între Râșnov și Poiana Brașov, în acest weekend

A mai rămas puțin până la startul oficial al sezonului 2022 a Campionatului Național de Viteză în Coastă, prima etapă a anului fiind Trofeul Râșnov DEKRA by IceTeam. Cu ocazia acestui eveniment, sâmbătă și duminică, 2 si 3 aprilie 2022, un segment de drum național din județul Brașov va fi închis circulației publice în intervalele orare care coincid cu desfășurarea manșelor de calificări și concurs ale competiției.

Conform adresei nr. 7 din 29.03.022, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a avizat restricționarea circulației pe DN 1E sectorul Râșnov – Poiana Brașov pentru zilele în care se va desfășura prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, Trofeul Râșnov DEKRA by IceTeam.

Citeste și:  Brașoveanul Ovidiu Gârbacea onorat cu Ordinul Excelență Olimpică de către COSR

Mai jos găsiţi restricţiile de circulaţie din zilele de sâmbătă, 2 aprilie, şi duminică, 3 aprilie:

SÂMBĂTĂ 02.04.2022
• Pe DN 1E, se aprobă închiderea temporară a circulației rutiere pe tronsonul:
Km 17+000 – km 20+000 – în intervalul orar 09:00-19:30

DUMINICĂ 03.04.2022
• Pe DN 1E, se aprobă închiderea temporară a circulației rutiere pe tronsonul:
Km 17+000 – km 20+000 – în intervalul orar 08:30-17:30

În acest sens, închiderea sectorului de drum mai sus menționat se va face de către personalul Serviciului Rutier din cadrul IPJ Brașov și Poliția Râșnov, asistați de către reprezentanții ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV „AUTO BLIC”.
Organizatorul Trofeului Râșnov DEKRA by IceTeam mulţumeşte pentru înţelegere tuturor celor afectaţi de aceste restricţii de circulaţie.

Citeste și:  Structurile MAI au intervenit la peste 3.700 de evenimente în ultimele 24 de ore, dintre care peste 2.200 au vizat menținerea ordinii publice

Trofeul Râșnov DEKRA by ICE TEAM este un eveniment susținut de Primăria și Consiliul Local Râșnov, organizat de clubul sportiv Auto Blic, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.