Restricții de trafic pe o stradă din centrul Brașovului

De pe data de 7 octombrie traficul rutier pe strada Nicolae Titulescu va fi restricțiunat pe un singur sens, din cauza lucrărilor pe care Compania Apa Brașov le efectuează.

„Compania APA Brasov va demara incepand cu data de 04.10.2019 lucrarile de modernizare a retelelor de apa potabila pe strada Nicolae Titulescu. Lucrarea consta in amplasarea unei conducte de fonta ductila cu diametrul de 500mm si a doua conducte de distributie apa potabila din polietilena cu diametrul de 160mm.

În perioada 04.10 – 06.10.2019, se vor executa doar lucrari pregatitoare constand in trei sondaje transversale pentru determinarea exacta a pozitiei retelelor subterane si pentru stabilirea traseelor conductelor ce vor fi montate pe strada Nicolae Titulescu, pe porțiunea cuprinsă între intersecția străzilor Lucian Blaga, Castanilor și N.Titulescu până la intersecția străzilor N.Titulescu cu Dorobanților. 

Citeste și:  Târgurile volante din Brașov, programate în acest weekend, anulate din cauza vremii nefavorabile

După pregătirea și sondarea acestei porțiuni de stradă urmează lucrările efective, începând cu data de 07.10.2019 și până în data de 26.10.2018. În această perioadă, pe porțiunea de stradă menționată, de pe N.Titulescu, traficul rutier va fi restrictionat pe un singur sens de circulatie dinspre strada Dorobanților spre strada Castanilor.

Considerand amploarea lucrarilor este necesara mentinerea neocupata a parcarilor de pe ambele parti ale strazii N. Titulescu. 

Întreaga zonă va fi semnalizată corespunzător. 

Rutele alternative sunt:

  • Pe sensul de mers dinspre Calea București: str. Nicolae Titulescu – Castanilor – 15 Noiembrie/Lucian Blaga
  • Pe sensul de mers dinspre B-dul 15 Noiembrie/Lucian Blaga/Castanilor, pe strada 15 Noiembrie – strada N.D. Cocea – N. Titulescu 
Citeste și:  Cetățuia Brașovului se redeschide în Săptămâna Luminată

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare.

Valoarea întregului contract este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA” se arată în comunicatul companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.