Restricții pe Varianta de Ocolire a Municipiului Brașov din cauza degradărilor care nu pot fi remediate până la încălzirea vremii!

Începând de astăzi se introduc mai multe restricții pe Varianta de Ocolire a Municipiului Brașov din cauza numeroaselor degradări apărute care nu pot fi remediate până la încălzirea vremii:

– A fost introdusă o restricție temporară de viteză la 60 de km/h pe toată porțiunea cuprinsă între DN1 (Dârste) și nodul cu DN11.

 – Prima bandă a fost restricționată pe mai multe porțiuni cu ajutorul balizelor în vederea evitării zonelor pe care au apărut gropi.

– A fost restricționată în totalitate banda de mers spre înainte pe DN11, la ieșirea din Brașov, în zona intersecției cu Varianta Brașov și toată circulația se va desfășura prin sensul giratoriu.

Citeste și:  Scene de groază într-o casă din Brașov! Un jandarm a fost omorât, iar un pompier şi un alt tânăr au fost înjunghiaţi. Criminalul a fost găsit într-o baltă de sânge

Șoferii sunt rugati  să circule cu prudență pe aceste tronsoane și să respecte semnalizarea temporară.

Potrivit reprezentantilor DRDP Brasov restricțiile vor fi menținute până când condițiile meteo vor permite începerea lucrărilor de reparații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.