Restricţiile de furnizare a apei în zona Bogata, Dopca, Mateiaş, Racoş, rămase în vigoare chiar și după ploaie

Restricţiile de furnizare a apei în zona Bogata, Dopca, Mateiaş, Racoş, , impuse la începutul săptămânii trecute, din cauza secetei, au rămas în vigoare chiar dacă la Brașov a plouat în ultimele zile.

„Furnizarea apei este în continuare restricţionată în localităţile Bogata, Dopca, Mateiaş şi Racoş. Deşi în ultima vreme au căzut precipitaţii, acestea nu sunt suficiente pentru a asigura debitul necesar pentru lacul de acumulare Dopca, sursa principală pentru alimentarea acestor 4 localităţi menţionate. Tot ceea ce a putut face Compania Apa Braşov a fost să mărească programul. Astfel, furnizarea apei se face în aceste localităţi în intervalul 6:00-23:00”, a precizat Alina Bălătescu, purtător de cuvânt Compania Apa Braşov, citată de Monitorul Expres.

Citeste și:  Proiect pilot pentru digitalizarea relațiilor cu publicul

Potrivit informațiilor, Cota Lacului Dopca, aflat în administrarea Societăţii Apele Române, scăzuse foarte mult. În această situație, Compania Apa Braşov a decis, săptămâna trecută, să furnizeze apă în cele patru localităţi doar între orele 6:00 şi 20:00.

Sursa foto: Shutterstock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.