Rețea de traficanți de droguri care acționa în Brașov și Bacau, destructurată

Procurorii Serviciului Teritorial Bacău al DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Bacău, au destructurat o reţea de traficanţi de droguri care acţiona pe raza judeţelor Bacău şi Braşov.

Procurorii şi poliţiştii au desfăşurat, miercuri şi joi, activităţi pentru destructurarea unei reţele de trafic de droguri care s-a concretizat cu prinderea în flagrant, în municipiul Oneşti, a două persoane care efectuau o tranzacţie cu droguri de mare risc.

Asupra uneia dintre persoane a fost găsită cantitatea de 100 grame cocaină şi un număr de 982 comprimate ecstasy cu diferite logo-uri, iar asupra unei alte persoane suma de 8.200 euro necesară efectuării tranzacţiei.

„În perioada precizată, pentru destructurarea reţelei de trafic de droguri ce acţiona pe raza judeţelor Bacău şi Braşov au fost efectuate un număr de 8 percheziţii la locuinţele suspecţilor şi au fost puse în executare un număr de 7 mandate de aducere, cu această ocazie fiind depistate şi diferite cantităţi de droguri de risc, respectiv cannabis. În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc, faţă de un număr de 8 persoane de pe raza judeţelor Bacău, Arad si Braşov care comercializau cocaina cu preţul de 100 Euro gramul iar comprimatul ecstasy cu sume cuprinse între 50-80 lei”, se precizează în comunicatul DIICOT.

Acţiunea procurorilor s-a derulat cu suportul de specialitate asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale, dar şi cu sprijinul BCCO Braşov, IPJ Bacău – Serviciul de Acţiuni Speciale, IPJ Bacău – Serviciul Criminalistic, Poliţiei Municipiului Oneşti, IPJ Braşov – Serviciul de Acţiuni Speciale, IJJ Bacău şi Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.