Rezultatele la Evaluarea Naţională, în format anonimizat. Cum cauți nota pe edu.ro

Rezultatele de la Evaluarea Națională vor fi afișate luni, 22 iunie, după ce în această săptămână absolvenţii claselor a VIII-a au susţinut probele scrise la Limba şi literatura română, limba maternă şi Matematică. Rezultatele de la examenul de Capacitate vor fi afișate într-un format anonimizat, care nu mai permite identificarea elevului și nota primită.

Luni se vor afişa rezultatele, până la ora 14,00. Tot luni, între orele 16,00 şi 19,00, şi marţi, între orele 8,00 – 12,00, se vor putea depune contestaţiile.

În data de 27 iunie este programată afişarea rezultatelor finale după soluţionarea contestaţiilor.

Cum și unde vor fi afișate rezultatele de la Evaluarea Națională 2020

Citeste și:  Structurile MAI au intervenit la peste 3.700 de evenimente în ultimele 24 de ore, dintre care peste 2.200 au vizat menținerea ordinii publice

Elevii care au participat la prima etapă a Evaluării Naționale 2020 au primit, după susținerea probei la Matematică, un cod, pentru a-și afla notele în mod anonim. Ministerul Educației a trimis o notă către toate comisiile de examen, pentru a se asigura că fiecare elev primește un cod. Doar elevul care a susținut Evaluarea Națională 2020 va putea intra pe site-ul Ministerului Educației și, pe baza codului primit, va putea afla ce note a obținut la cele două probe scrise, respectiv Limba și literatura română și Matematică.

Rezultate obținute de elevi la Evaluarea Națională 2020 vor fi afișate luni, 22 iunie, până la ora 14:00, la avizerele centrelor de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.