România, campioană europeană la culturism și fitness pentru al treilea an consecutiv! 105 de medalii obținute la Santa Susana (Spania)

Vicepreședintele Agenției Naționale pentru Sport (ANS), Gabriel Toncean, a salutat performanța excepțională a delegației României la Campionatele Europene de culturism și fitness de la Santa Susana (Spania), unde tricolorii au cucerit un număr impresionant de 105 medalii: 53 de aur, 32 de argint și 20 de bronz.

Acest rezultat remarcabil confirmă supremația României în această disciplină sportivă, poziționând țara noastră pe primul loc în Europa pentru al treilea an consecutiv.

„Imnul României a răsunat de 53 de ori în sala de competiție din Santa Susana, un moment emoționant care evidențiază valoarea lotului național, determinarea sportivilor și coeziunea tuturor factorilor implicați în activitatea Federației Române de Culturism și Fitness (FRCF)”, a declarat Gabriel Toncean.

Citeste și:  Pizzeria din România inclusă în topul celor mai bune 50 de pizzerii din Europa

Performanța sportivilor români este cu atât mai semnificativă cu cât a fost obținută în fața unei competiții acerbe din partea altor națiuni europene. La categoriile bodybuilding, fitness, master și juniori, România a dominat clasamentele, acumulând un total de 539 de puncte, devansând Slovacia și Ucraina, clasate pe locurile doi și trei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.