Romanian Experiences – prima platformă de booking online dedicată celor care își doresc un altfel de turism în România

Șansă uriașă pentru prestatorii români de servicii turistice de a ajunge în atenția turiștilor străini! S-a lansat prima platformă de booking online pe care aceștia își pot prezenta ofertele de divertisment și petrecere a timpului liber out- doors pentru cei care aleg să-și petreacă vacanțele în România.

Este vorba despre romanianexperiences.com, o platformă online promovată peste hotare și pe care accesul este momentan gratuit. Aici se adună laolaltă prestatori de servicii din toată țara, ale căror oferte sunt pliate pe toate dorințele, experiențele și starea fizică a celor interesați. De la tururi de observare a animalelor sălbatice chiar în inima pădurilor, la rafting, călărie, tururi de vizitare, ski on si off-piste, alpinism, ciclism și multe altele.

Creatorii platformei sunt doi soți din Brașov care, iubitori fiind de călătorii și adunând în spate ani întregi de experiențe din ce în ce mai interesante, s-au gândit să împărtășească și cu alții clipele extraordinare și oamenii minunați pe care i-au întâlnit de-a lungul timpului în drumețiile lor:

Citeste și:  Human Mobile Devices a dezvăluit prima sa gamă de smartphone-uri sub brand propriu: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse

Iubim să călătorim și facem asta de ani de zile, pentru că, cunoscându-ți țara, e ca și cum ți-ai cunoaște sufletul. Și suntem de părere că doar experimentând alte și alte activități poți ajunge să te cunoști cu adevărat, să îți descoperi limitele și ceea ce îți face cu adevărat plăcere. Așa am ajuns să cunoaștem zeci de oameni ale căror povești merită spuse și, mai ales, ale căror mici afaceri merită să fie cunoscute de cât mai multă lume.”, spune Bogdan Costescu, fondatorul platformei.

Având în vedere însă că Romanian Experiences se promovează a fi o platformă care face un altfel de turism, diferit de cel disponibil în agențiile clasice, cei care își pot înscrie business-ul aici trebuie să ofere, la rândul lor, servicii și activități ieșite cumva din rutina clasică. Fondatorii caută acel „ceva”, acea notă de unicitate care face diferența și care poate atrage turiștii:

Citeste și:  Lista medicamentelor compensate și gratuite a fost extinsă

Vacanta a fost foarte placuta si in special deosebita. Tin sa-ti multumesc in mod special tie si colegilor tai pentru ca ne-ati primit cu toata caldura si nu ati economisit nici-un efort pentru a ne face sa ne simtim bine. Am avut ocazia sa cunoastem oameni tineri, profesionisti carora le pasa de natura si de soarta tarii lor., povestește Rica Ram, o turistă din Israel.

Platforma este promovată în acest moment în mai multe țări și va promova servicii oferite de firme din Transilvania, Bucovina, Valahia, Dobrogea și Delta Dunării. Cei care vor să se înscrie o pot face direct pe site, prin intermediul secțiunii „Devino partener” sau contactând echipa de suport la datele de contact de pe site.

Citeste și:  „Sub cerul albastru al Ucrainei‟, recital de poezie și pian la ICR Stockholm, în cadrul Festivalului European Primăvara Ucraineană

Când digitalizarea intervine în relația dintre om și natură, înseamnă că lucrurile au ajuns prea departe și trebuie să ne reconectăm în special cu noi și cu natura. Și de asta am creat Romanian Experiences: să ne reconectăm cu natura în moduri dintre cele mai diverse, unele la care poate nici nu am îndrăznit să visăm”, conchide Bogdan.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.