Rugăciuni pentru închiderea, deschiderea şi funcţionarea uşilor la autobuzele RATBV

Noile autobuze achiziţionate de Primăria Braşov, pentru modernizarea parcului RATBV le dau dureri de cap şoferilor şi îi pun în pericol pe călători. Asta pentru că senzorii care controlează uşile mijloacelor de transport în comun cedează când ţi-e lumea mai dragă, iar autobuzele trebuie să se retragă din trafic şi să meargă la garaj pentru reparaţii.
Nici acolo reparaţiile nu se fac într-un mod controlat, pentru ca nu există specialişti pentru asta. Se merge efectiv pe soluţia ‘încercăm toate combinaţiile de butoane până se întâmplă ceva’.La sfârşitul săptămânii trecute, călătorii au sesizat două incidente, dintre care unul s-a lăsat cu retragerea autobuzelor la garaj. O situaţie care ne aminteşte de vremurile de dinainte de ’89.
Conducerea RATBV ridică din umeri, iar călătorilor nu le rămâne decât să-şi facă mii de cruci la urcarea în autobuz pentru a nu rămâne captivi între uşile care se închid din senin. Odată urcaţi, călătorii se roagă ca mijlocul de transport în comun să ajungă cu bine la staţia de destinaţie, unde urmează rugăciunea de deschidere a uşilor. Să îi ferească Dumnezeu de o rugăciune comună pentru ”binele” celor care au făcut achiziţia.

Citeste și:  Moda Eco-friendly: branduri sustenabile pe care să le porți în 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.