S-a deschis cel mai mare târg de turism din Madrid, unde participă și România. Standul nostru a costat 60.000 de euro

Cel mai mare târg de turism din Madrid, al treilea ca importanță din lume, și-a deschis ieri porțile. Sunt așteptați peste 100.000 de vizitatori până duminică. România promovează anul acesta Timișoara, capitala europeană a culturii, Transilvania și litoralul.

Reprezentanții țării noastre speră că vor convinge cât mai mulți străini să ne viziteze, după ce în ultima vreme numărul lor a tot scăzut. Amenajarea standului a costat aproape 60 de mii de euro.

„Începând de astăzi și până duminică, suntem alături de asociațiile și patronatele din turism la cea mai importantă manifestare expozițională, la nivel modial, pentru profesioniștii din acest domeniu! Târgul este organizat la Madrid, fiind de notorietate pentru piețele ibero-americane. Dacă primele trei zile sunt dedicate exclusiv profesioniștilor din domeniu, în weekend târgul își deschide porțile pentru publicul larg! Cei care doresc să ne viziteze trebuie să ajungă în pavilonul 4 (Europa), la standul 4D26. Țara noastră promovează, întreaga durată a evenimentului, destinațiile de tip-city break, dar și turismul cultural și rural! Totodată, #FITUR le va oferi expozanților români oportunitatea de a încheia noi parteneriate, precum și de a iniția proiecte de succes. Se estimează un număr aproximativ de 120.000 de profesioniști prezenți! Delegația #MAT este condusă de către doamna Tudorita Lungu, secretar de stat”, a transmis Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului.

Este totuși un pas în față comparativ cu târgul de turism de anul trecut de la New York. Atunci România s-a făcut de râs după ce s-a prezentat la eveniment cu câteva poze atârnate pe o draperie neagră.

Foto. New York 2022

Peste 130 de tari sunt prezente la acest târg cu peste 120 de mii de specialiști în domeniu. Ţările din Europa care se fac remarcate sunt Portugalia, Grecia, Turcia și Italia, iar Spania, ca țară gazdă, are cele mai multe standuri.

Citeste și:  Peste 2.400 de militari, la parada militară de Ziua Naţională la Bucureşti! Ce se întâmplă la Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.