S-a lansat TOP 20 Cei mai doriți angajatori din Brașov în 2023! Peste 1000 de candidați au participat la studiu

Catalyst Solutions revine cu ediția a 18-a a studiului Cei mai doriți angajatori, derulat în perioada decembrie 2022 – aprilie 2023. Cei 1031 de respondenți din județul Timiș au studii superioare în științe sociale, business, inginerie și IT&C. Alături de Topul 50 Cei mai doriți angajatori din Brașov, studiul cuprinde informații despre comportamentul și așteptările candidaților pentru companiile din piața muncii actuală românească.

Desfășurat timp de 18 ani consecutiv, studiul Cei mai doriți angajatori este, la momentul actual, cel mai cuprinzător instrument care măsoară nivelul de atractivitate al angajatorilor la nivel național. Întrebarea „Care este topul primilor 5 angajatori pentru care îți dorești să lucrezi?” primește 1031 de răspunsuri libere și neasistate. Participanții la studiu sunt, atât tineri la început de carieră, cât și profesioniști din Brașov, din domeniile științe sociale, business, ingingerie și IT&C. Pe baza răspunsurilor oferite de ei, Catalyst Solutions lansează, în fiecare an, TOP 20 Cei mai doriți angajatori din Brașov:

Citeste și:  Brașov: Începe prima campanie de dezinsecție din acest an

Alături de anunțarea angajatorilor din TOP, studiul oferă informații valoroase pentru antreprenorii și specialiștii în HR în ceea ce privește opiniile și comportamenul candidaților actuali din piața muncii.

Spre exemplu, 72% dintre respondenți aleg angajatorul în funcție de pachetul salarial pe care acesta îl pune la dispoziție. Pentru 52% dintre candidați este important să aibă acces la un loc de muncă sigur. 51% din cei 1031 de respondenți au votat pentru un pachet de beneficii atractiv.

În ediția anului 2023, Catalyst Solutions introduce o nouă întrebare pentru candidați: „Care sunt cele mai importante beneficii pentru tine?”. Bonusul de performanță se află pe prima poziție în clasament, urmând apoi tichetele de masă, abonamentele medicale, tichetele cadou și al 13-lea salariu.  

Citeste și:  Human Mobile Devices a dezvăluit prima sa gamă de smartphone-uri sub brand propriu: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse

Datele colectate au fost prelucrate și organizate în funcție de interesele respondenților pentru anumite industrii, precum și de istoricul lor academic și profesional. Printre aceste industrii se numără: Business, Engineering, IT&C, Retail, FMCG, Outsourcing/BPO.

Aici pot fi accesate datele din studiu despre comportamentul candidatului pe piața muncii, la nivel național, în 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.