S-a redeschis circulația pe DN 67C (Transalpina), între Rânca și Novaci. Se circulă în condiții de iarnă

Marți, 08.02.2022, începând cu ora 10:00, s-a reluat circulația pe sectorul de drum Rânca și Novaci de pe DN 67C (km 16+000 – km 34+800), pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 t, cu mențiunea că până la intrare în Rânca, între km 25-km 30, se va circula în coloană, utilajele de deszăpezire acționând pentru a face posibilă tranzitarea zonei în regim de siguranță.

În funcție de condițiile meteorologice se poate lua oricând decizia închiderii drumului pentru a nu pune în pericol viața participanților la trafic.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.„, transmit reprezentanții CNAIR.

Citeste și:  Sfârșit de sezon de schi în Postăvarul! Temperaturile ridicate din ultima vreme au accelerat deteriorarea pârtiilor

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: aici.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând prima pagină în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.