S-a reluat programul de audiențe la Biroul Teritorial Brașov al instituției Avocatul Poporului

Începând de ieri, 2 decembrie 2021, Biroul Teritorial Brașov al instituţiei Avocatul Poporului a reluat programul de audiențe și la sediul biroului teritorial din B-dul Mihail Kogălniceanu, nr. 23, bl. C7, biroul 402, Brașov.

REGULI IMPORTANTE IMPUSE DE SITUAȚIA PANDEMIEI DE COVID-19:

Pentru acces, persoanele care solicită audiență trebuie să respecte formalitățile prevăzute de:

  • Ordinul nr. 2282/2021 privind instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie, efectuării triajului epidemiologic şi dezinfectării mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2, pe durata stării de alertă, cu modificările și completările ulterioare: purtarea măștii de protecţie, triaj epidemiologic, dezinfectarea obligatorie a mâinilor.
  • Hotărârea nr. 1183/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 9 noiembrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 – art. 12 alin. (4) din ANEXA nr. 3 – Măsuri pentru diminuarea impactului tipului de risc:
Citeste și:  Solidaritate pe teren accidentat! Aventurierii din comunitatea OFFROADAJUTĂ își folosesc pasiunea și abilitățile pentru a schimba vieți

(4) Accesul persoanelor, cu excepția angajaților (….) în incintele instituțiilor publice centrale și locale, regiilor autonome și operatoriilor economici cu capital public este permis doar celor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Citeste și:  Începe cea de-a 5-a stagiune estivală de la Bastionul Țesătorilor

În cazul în care persoanele refuză respectarea măsurilor prevăzute de legislația în vigoare, nu vor avea acces în biroul instituției Avocatul Poporului.

Programul de acordare a audiențelor este următorul:

  • luni și miercuri – 10,00-14,00
  • marți și joi – 12,00-16,00

Persoanele interesate se pot adresa biroului prin poștă, mail pe adresa avpbrasov@avp.ro sau la telefon/fax 0268/471-100.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.