S-a stins din viață Leo Iorga!

„Colegul meu de trupa Leo Iorga a plecat spre o lume mai bună. Dumnezeu să-l ierte. Va rămâne in inimile noastre pentru totdeauna”, a anunţat Adrian Ordean pe Facebook.

„Drum lin, tata! Te iubesc!”, a scris fiul lui Leo Iorga, Edy, pe Facebook.

„Ai promis ca o sa canti pentru Teo si te-ai tinut de cuvant, dar mi-ai promis ca o sa facem turneu de toamna impreuna si il vom numii ,,Toamna in sufletul tau,, un cantec drag pe care tu il cantai numai toamna. Ce o sa facem fara tine, de ce nu mai vi sa canti cu noi…. ai promis draga prieten, de ce nu mai vi….. de ce……..” Adrian Coco Tinca.

Citeste și:  Vernisaj expoziție „O poveste dulce”, joi, 8 decembrie, la Muzeul Casa Mureșenilor Brașov

Vestea a fost anunţată şi de trupa Iris: „Ne va fi dor de tine, luptătorule, de vocea ta, de voinţa ta, de căldura ta… de tot. Drum lin, Leo Iorga!”.

Adi Bărar de la Cargo a scris: „Drum lin!”

Din 2011, Leo Iorga a fost supus pentru prima dată unei operaţii de îndepărtare a unei tumori la plâmân. Boala a recidivat, localizându-se la cap, apoi a afectat din nou plămânul. A trecut prin mai multe operaţii şi le-a trecut cu încredere şi curaj, suportând efectele dureroase ale chimioterapiei, a încercat vaccinul cubanez şi a apelat şi la imunoterapie. Nimic din toate astea nu l-au ţinut departe de scenă şi de publicul care îl iubeşte.

Citeste și:  Corala „Armonia” va susține un concert de colinde la Făgăras, înainte de Crăciun

Dragostea familiei şi a fanilor l-au determinat să meargă mai departe. Pentru că Leo vrea să cânte, trăieşte pentru şi prin muzică: „Cât timp Dumnezeu mă va ţine pe pământ, vreau să cânt”, spunea el.

Leo Iorga a avut o carieră de peste 30 de ani, făcând parte din trupele Cargo, Compact B, Pacifica, Schimbul 3, Pact by Leo Iorga & Adi Ordean. Vocea sa se identifică cu piesa „După ani şi ani”, „Singur în noapte”, „Să te gândeşti la mine”, „Trenul pierdut” şi „Cine eşti tu oare?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.