Salvamont Victoria primește un UTV modern pentru a îmbunătăți intervențiile în Munții Făgăraș

Formația Salvamont Victoria, din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov, are în dotare începând de astăzi un UTV modern, modelul CFMoto 1000, capabil să transporte trei persoane și echipamentul acestora. Vehiculul este destinat să îmbunătățească capacitatea de intervenție a echipelor de salvare montană în Munții Făgăraș, dar și în alte regiuni montane și pe drumurile forestiere din județul Brașov.

Utilizarea UTV-ului va contribui la creșterea siguranței montane, permițând accesul rapid în locațiile dificile și scurtând considerabil timpul de răspuns în situații de urgență. Echipamentul modern și performant va asigura conducerea eficientă pe teren accidentat în condiții meteo diverse, facilitând astfel soluționarea misiunile de salvare și patrulare. Această nouă dotare reprezintă un pas important în modernizarea resurselor din cadru Salvamont Victoria, crescând astfel gradul de eficacitate în fața provocărilor montane.

Citeste și:  Solidaritate pe teren accidentat! Aventurierii din comunitatea OFFROADAJUTĂ își folosesc pasiunea și abilitățile pentru a schimba vieți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.